Atlas retete
Dinde de Bresse
Dinde de Bresse este un curcan de fermă din regiunea favorabilă Bresse din Franța, produs special pe...
Pogne
Această pâine dulce este preparată cu un aluat dospit, asemănător brioșului, care este îmbogățit cu ...
Quenelle
Ceea ce a fost folosit odată ca garnitură în haute cuisine este acum propriul său fel de mâncare, cu...
Marron glacé
Marron glacé este o castană uscată și confiată, un dulce franțuzesc extrem de popular în perioada fe...
Brouilly
Brouilly este cel mai sudic și cel mai mare dintre toate crusurile Beaujolais. Regiunea este situată...
Côte-Rôtie
Côte-Rôtie este o denumire franceza situata in nordul Ronului. Regiunea produce vinuri foarte apreci...
Côte de Brouilly
Côte de Brouilly este un Grand Cru Beaujolais care este situat în departamentul Rhône pe versanții v...
La Turque
La Turque este cea mai recentă adăugare la vinurile de epocă „La-La” ale familiei din Côte Rôtie din...
La Mouline
La Mouline este un vin roșu de epocă puternic, care este produs în nordul Ronului, o regiune renumit...
La Landonne
Unul dintre cele trei vintage-uri produse în regiunea de nord a Ronului, La Landonne este un vin roș...
Boudin blanc de Rethel
Boudin blanc de Rethel este un cârnați de budincă albă, obținut din bucăți excelente de porc, grăsim...
Pain d'epices
Acest tort clasic francez cu miere este adesea descris ca o încrucișare între pâine și desert. Este ...