Atlas retete
Brânză Sancerre
Sancerre este o brânză tare franceză făcută din lapte de capră. Brânza poate fi consumată proaspătă ...
Salers
Salers este o brânză moale de fermă, făcută din lapte de vacă plin de grăsime, produsul final cântăr...
Saint-Véran
Saint-Véran este o regiune viticolă franceză care produce vinuri albe pe bază de Chardonnay. Denumir...
Tarte Tropezienne
Tarte tropézienne este un desert franțuzesc format dintr-un produs de patiserie brioșă, de obicei cu...
Chartreuse
Chartreuseeste una dintre cele mai vechi și mai populare lichioruri franceze. Se crede că băutura pr...
Sfântul Nicolae de Bourgueil
Saint Nicolas de Bourgueil este o denumire franceză situată în Valea Loarei centrale din regiunea vi...
Beurre blanc
Acest sos gros, bogat și cremos este făcut din unt, vin alb, eșalotă și oțet de vin alb. Are o aromă...
Saint-Julien
Saint Julien este una dintre regiunile legendare viticole Bordeaux situate în Médoc. Denumirea este ...
Brioș Sfântul Genix
Această brioșă tradițională franceză a fost inventată în 1880 de un patiser Pierre Labully la patise...
Clochette
Clochette este o brânză franceză care provine din regiunea Poitou-Charentes. Brânza este făcută din ...
Sainte-Maure-de-Touraine
Sainte-Maure de Touraine este o brânză moale făcută din lapte de capră plin de grăsime, cu o formă n...
Chaussons aux pommes
Chaussons aux pommes sunt turnover-uri tradiționale franceze umplute cu o umplutură delicioasă de co...