Atlas retete
Creveți Rulați Umpluți cu Somon
Această specialitate din Noua Caledonie este făcută cu creveți din Noua Caledonie gătiți și decojiți...
Creveți în sare grunjoasă
Această delicatesă prezintă creveții albaștri de renume mondial, care provin din Noua Caledonie. Cre...
Creveți în coji de nucă de cocos
Creveții în coji de nucă de cocos sunt un preparat din Noua Caledonie pe bază de fructe de mare. Cre...
Biluțe de ananas și pește
Ananas și bile de pește este o delicatesă din Noua Caledonie, plină de straturi de arome tropicale. ...
Bougna
Acest fel de mâncare tradițională din Noua Caledonie combină laptele de cocos cu diverse legume rădă...
Pregătiți o caserolă Caledonian Brunch
Caserola de brunch Caledonian este un fel de mâncare care face un mic dejun perfect de Crăciun. Se p...
Vol-au-vent des fruits de mer
Vol-au-vent des fruits de mer este un preparat din Noua Caledonie ieftin și ușor de preparat. Vol-au...
Civet de rousette
Civet de rousette este un preparat tradițional din Noua Caledonie, considerat de mulți o mare delica...
Sos Nantua
Acest sos clasic francez își ia numele de la un oraș mic de lângă Lyon, în regiunea Bugey. Constă di...
Mâche nantaise
Mâche nantaise este un tip mic de salată verde din soiul olitoria cu frunze lungi, care au forma uno...
Gâteau Nantais
Gâteau Nantais este o prăjitură tradițională din Nantes, constând din unt, zahăr, făină, ouă, migdal...
Bergamote de Nancy
Din 1857, această bomboană strălucitoare, mică și tare este făcută din zahăr fiert și ulei esențial ...