Atlas retete

Creveți Rulați Umpluți cu Somon

Această specialitate din Noua Caledonie este făcută cu creveți din Noua Caledonie gătiți și decojiți...

Creveți în sare grunjoasă

Această delicatesă prezintă creveții albaștri de renume mondial, care provin din Noua Caledonie. Cre...

Creveți în coji de nucă de cocos

Creveții în coji de nucă de cocos sunt un preparat din Noua Caledonie pe bază de fructe de mare. Cre...

Biluțe de ananas și pește

Ananas și bile de pește este o delicatesă din Noua Caledonie, plină de straturi de arome tropicale. ...

Bougna

Acest fel de mâncare tradițională din Noua Caledonie combină laptele de cocos cu diverse legume rădă...

Pregătiți o caserolă Caledonian Brunch

Caserola de brunch Caledonian este un fel de mâncare care face un mic dejun perfect de Crăciun. Se p...

Vol-au-vent des fruits de mer

Vol-au-vent des fruits de mer este un preparat din Noua Caledonie ieftin și ușor de preparat. Vol-au...

Civet de rousette

Civet de rousette este un preparat tradițional din Noua Caledonie, considerat de mulți o mare delica...

Sos Nantua

Acest sos clasic francez își ia numele de la un oraș mic de lângă Lyon, în regiunea Bugey. Constă di...

Mâche nantaise

Mâche nantaise este un tip mic de salată verde din soiul olitoria cu frunze lungi, care au forma uno...

Gâteau Nantais

Gâteau Nantais este o prăjitură tradițională din Nantes, constând din unt, zahăr, făină, ouă, migdal...

Bergamote de Nancy

Din 1857, această bomboană strălucitoare, mică și tare este făcută din zahăr fiert și ulei esențial ...