Atlas retete
Omletă vallée d'Auge
Omleta vallée d'Auge este un preparat tradițional francez originar din Normandia. Spre deosebire de ...
Sole à la Normande
Sole à la Normande este un preparat tradițional francez originar din Normandia. Este făcută dintr-o ...
Teurgoule
Teurgoule este o budincă clasică de orez francez din Normandia, care a fost chiar proclamată „mama t...
Bière de garde
Tradusă aproximativ ca bere pentru păstrare, această bere pale tare își are originea în Flandra fran...
Lingot du Nord
Lingot du Nord este fasole albă, ovale, din soiul Lingot , cultivată în valea Lys din Franța, inclus...
Pommes de Terre de Merville
Pommes de terre de Merville sunt cartofi de calitate superioară din soiul Bintje cu o substanță usca...
Ch'ti Roux
Ch'ti Roux este o brânză franceză care provine din Nord-Pas-de-Calais. Brânza este făcută din lapte ...
Delfinul
Dauphin este o brânză franceză originară din Nord-Pas de Calais. Brânza este făcută cu lapte de vacă...
Gris de Lille
Gris de Lille (cunoscut și ca Puant de Lille , Vieux Lille și Puant Macere ) este o brânză franceză ...
Tarte au maroilles
Originară din regiunile naturale Thiérache și l'Avesnois, tarte au maroilles este o tartă franțuzeas...
The Welch
Welch sau Welsh complet este o interpretare franceză a rarebitului galez. Mâncarea se face prin fier...
Ail Fumé d'Arleux
Ail Fumé d'Arleux este un usturoi roz de primăvară din familia Allium sativum , produs în regiunea ...