Atlas retete
The Welch
Welch sau Welsh complet este o interpretare franceză a rarebitului galez. Mâncarea se face prin fier...
Ail Fumé d'Arleux
Ail Fumé d'Arleux este un usturoi roz de primăvară din familia Allium sativum , produs în regiunea ...
Palets de dames
Palets de dames (lit. pucurile pentru doamne) crocante, untoase, sunt o specialitate din nordul Fran...
Pouilly-Fumé
Pouilly-Fumé este un nume francez situat în Valea Loarei, care produce ceea ce se crede a fi unele d...
Pissaladière
Originară din orașul francez Nisa, pissaladière este o tartă coptă care este similară cu o pizza, da...
Pan-bagnat
Pan-bagnat este un sandviș de specialitate de la Nisa, constând dintr-o chiflă rotundă cu un exterio...
Socca
Derivat inițial din farinata genoveză , socca a devenit în cele din urmă specialitatea din Nisa, Fra...
Salata Niçoise
Originară din Nisa din regiunea franceză Provence, salata tradițională Niçoise este o adevărată como...
Le Ver de Bancoule
Le ver de bancoule sau viermele bancoule este o specialitate oarecum neobișnuită în Noua Caledonie. ...
Huitres de paletuviers
Stridiile de mangrove , cunoscute sub numele de huitres de paletuviers în franceză, sunt mici molușt...
Creveți Rulați Umpluți cu Somon
Această specialitate din Noua Caledonie este făcută cu creveți din Noua Caledonie gătiți și decojiți...
Creveți în sare grunjoasă
Această delicatesă prezintă creveții albaștri de renume mondial, care provin din Noua Caledonie. Cre...