Atlas retete

The Welch

Welch sau Welsh complet este o interpretare franceză a rarebitului galez. Mâncarea se face prin fier...

Ail Fumé d'Arleux

Ail Fumé d'Arleux este un usturoi roz de primăvară din familia Allium sativum , produs în regiunea ...

Palets de dames

Palets de dames (lit. pucurile pentru doamne) crocante, untoase, sunt o specialitate din nordul Fran...

Pouilly-Fumé

Pouilly-Fumé este un nume francez situat în Valea Loarei, care produce ceea ce se crede a fi unele d...

Pissaladière

Originară din orașul francez Nisa, pissaladière este o tartă coptă care este similară cu o pizza, da...

Pan-bagnat

Pan-bagnat este un sandviș de specialitate de la Nisa, constând dintr-o chiflă rotundă cu un exterio...

Socca

Derivat inițial din farinata genoveză , socca a devenit în cele din urmă specialitatea din Nisa, Fra...

Salata Niçoise

Originară din Nisa din regiunea franceză Provence, salata tradițională Niçoise este o adevărată como...

Le Ver de Bancoule

Le ver de bancoule sau viermele bancoule este o specialitate oarecum neobișnuită în Noua Caledonie. ...

Huitres de paletuviers

Stridiile de mangrove , cunoscute sub numele de huitres de paletuviers în franceză, sunt mici molușt...

Creveți Rulați Umpluți cu Somon

Această specialitate din Noua Caledonie este făcută cu creveți din Noua Caledonie gătiți și decojiți...

Creveți în sare grunjoasă

Această delicatesă prezintă creveții albaștri de renume mondial, care provin din Noua Caledonie. Cre...