Atlas retete
Gâteau Nantais
Gâteau Nantais este o prăjitură tradițională din Nantes, constând din unt, zahăr, făină, ouă, migdal...
Bergamote de Nancy
Din 1857, această bomboană strălucitoare, mică și tare este făcută din zahăr fiert și ulei esențial ...
Macarons de Nancy
Un macaron este un deliciu dulce care este preparat în toată Franța, numele său derivând din italian...
Munster
Munster este o brânză moale, cremoasă, cu coaja spălată de culoare portocalie, produsă în zona Alsac...
Morey-Saint-Denis rouge
Morey-Saint-Denis este o denumire franceză situată în regiunea Côte de Nuits (Côte-d'Or) din Burgund...
Clapassade
Clapassade este un fel de mâncare tradițional francez care își are originea în regiunea Languedoc-Ro...
Saucisse de Montbéliard
Saucisse de Montbéliard este un cârnați afumat fabricat din carne de porc și prezentat într-un intes...
Aveyronnais
Aveyronnais este o brânză tradițională franceză aromată care provine din zona Massif des Causses din...
Figueta
Figuette este o brânză mică în formă de smochine, originară din Pirinei. Brânza este făcută din lapt...
Ardi Gasna
Ardi Gasna este o brânză franceză produsă în regiunea Midi-Pyrénées. Este făcută din lapte crud de o...
Fondant de Brebis
Fondant de Brebis este o brânză franceză produsă în Pirinei. Nu cu mult timp în urmă, a fost inventa...
Buton d'Oc
Bouton d'oc este o brânză franceză produsă în regiunea Midi-Pyrénées. Brânza este făcută cu lapte de...