Atlas retete

Gâteau Nantais

Gâteau Nantais este o prăjitură tradițională din Nantes, constând din unt, zahăr, făină, ouă, migdal...

Bergamote de Nancy

Din 1857, această bomboană strălucitoare, mică și tare este făcută din zahăr fiert și ulei esențial ...

Macarons de Nancy

Un macaron este un deliciu dulce care este preparat în toată Franța, numele său derivând din italian...

Munster

Munster este o brânză moale, cremoasă, cu coaja spălată de culoare portocalie, produsă în zona Alsac...

Morey-Saint-Denis rouge

Morey-Saint-Denis este o denumire franceză situată în regiunea Côte de Nuits (Côte-d'Or) din Burgund...

Clapassade

Clapassade este un fel de mâncare tradițional francez care își are originea în regiunea Languedoc-Ro...

Saucisse de Montbéliard

Saucisse de Montbéliard este un cârnați afumat fabricat din carne de porc și prezentat într-un intes...

Aveyronnais

Aveyronnais este o brânză tradițională franceză aromată care provine din zona Massif des Causses din...

Figueta

Figuette este o brânză mică în formă de smochine, originară din Pirinei. Brânza este făcută din lapt...

Ardi Gasna

Ardi Gasna este o brânză franceză produsă în regiunea Midi-Pyrénées. Este făcută din lapte crud de o...

Fondant de Brebis

Fondant de Brebis este o brânză franceză produsă în Pirinei. Nu cu mult timp în urmă, a fost inventa...

Buton d'Oc

Bouton d'oc este o brânză franceză produsă în regiunea Midi-Pyrénées. Brânza este făcută cu lapte de...