Atlas retete

Ricard

Acest cel mai bine vândut spirt pe bază de anason a fost inventat de Paul Ricard. A experimentat cu ...

Vermut uscat

Originea vermutului uscat este asociată în mare parte cu Franța. Acest vermut ușor are de obicei not...

Noilly Prat

Noilly Prat (Original Dry) este o varietate de vermut uscat care provine din sudul Franței. Este făc...

Soupe de poisson à la rouille

Inițial, un fel de mâncare pentru oameni săraci, soupe de poisson à la rouille este o supă clasică f...

Pieds paquets

Pieds paquets, adică picioare și pachete de tripe, este una dintre cele mai fine și mai unice feluri...

Bouillabaisse

Această tocană tradițională de pește provensală își are originea în secolul al XVIII-lea, când a fos...

Potée champenoise

Potée champenoise este o tocană tradițională franceză originară din regiunea Marne. Tocana se face d...

Poireaux de Créances

Poireaux de Créances este praz din soiul Allium porum produs în regiunea Manche încă din secolul al ...

Creme d'Isigny

Isigny Creme Fraiche are grăsime galbenă bogată și este făcută în zona Golfului Veys din regiunile M...

Pres-salés du Mont-Saint-Michel

Prés-salés du Mont-Saint-Michel este carne proaspătă de la miei tăiați înainte de vârsta de 12 luni,...

Mamirolle

Mamirolle este o brânză semi-moale făcută din lapte de vacă pasteurizat care a fost făcută pentru pr...

Cabernet d'Anjou

Cabernet d'Anjou este o denumire franceză situată în Anjou, în principal în Maine-et-Loire, care est...