Atlas retete
Ricard
Acest cel mai bine vândut spirt pe bază de anason a fost inventat de Paul Ricard. A experimentat cu ...
Vermut uscat
Originea vermutului uscat este asociată în mare parte cu Franța. Acest vermut ușor are de obicei not...
Noilly Prat
Noilly Prat (Original Dry) este o varietate de vermut uscat care provine din sudul Franței. Este făc...
Soupe de poisson à la rouille
Inițial, un fel de mâncare pentru oameni săraci, soupe de poisson à la rouille este o supă clasică f...
Pieds paquets
Pieds paquets, adică picioare și pachete de tripe, este una dintre cele mai fine și mai unice feluri...
Bouillabaisse
Această tocană tradițională de pește provensală își are originea în secolul al XVIII-lea, când a fos...
Potée champenoise
Potée champenoise este o tocană tradițională franceză originară din regiunea Marne. Tocana se face d...
Poireaux de Créances
Poireaux de Créances este praz din soiul Allium porum produs în regiunea Manche încă din secolul al ...
Creme d'Isigny
Isigny Creme Fraiche are grăsime galbenă bogată și este făcută în zona Golfului Veys din regiunile M...
Pres-salés du Mont-Saint-Michel
Prés-salés du Mont-Saint-Michel este carne proaspătă de la miei tăiați înainte de vârsta de 12 luni,...
Mamirolle
Mamirolle este o brânză semi-moale făcută din lapte de vacă pasteurizat care a fost făcută pentru pr...
Cabernet d'Anjou
Cabernet d'Anjou este o denumire franceză situată în Anjou, în principal în Maine-et-Loire, care est...