Atlas retete din Germania
Glühwein
Glühwein este un tip de vin fiert savurat în Germania, Austria și Elveția. Este un produs de bază în...
Nordseekrabben
Nordseekrabben, cunoscut științific sub numele de Crangon crangon , sunt o varietate de creveți mici...
Sülzwurst
Sülzwurst este un tip de brânză de cap germană constând din carne de porc, carne de porc, șorici și,...
Spätzle
Spätzle este răspunsul german la paste: tăiței groși din apă, sare, făină și ouă. Sunt foarte umede ...
Kluntjes
Kluntjes este o varietate de bomboane sau zahăr rock care este folosită în mod obișnuit ca îndulcito...
Schupfnudeln
Chiar dacă schupfnudeln sunt adesea etichetați ca găluște germane de cartofi, ele sunt cel mai bine ...
Rumtopf
Rumtopf german a apărut ca o tehnică prin care fructele de primăvară și de vară erau conservate în r...
Edelpilz
Edelpilz este o brânză albastră germană care este adesea comparată cu brânză albastră daneză ( Danab...
Butterkäse
Butterkäse este o brânză germană semi-moale făcută din lapte de vacă. Textura sa este netedă și crem...
Limburger
Caracterizat prin mirosul său înțepător, Limburgereste o brânză semi-moale, coaptă, făcută din lapte...
Landjäger
Landjäger este un cârnați semi-uscat popular în Elveția, Germania, Franța și Austria. Se prepară de ...
Äpfel im Schlafrock
Jabuke u šlafroku este un preparat tradițional, vechi, care este un reprezentant tipic al mâncării d...