Atlas retete din Germania
Landjäger
Landjäger este un cârnați semi-uscat popular în Elveția, Germania, Franța și Austria. Se prepară de ...
Äpfel im Schlafrock
Jabuke u šlafroku este un preparat tradițional, vechi, care este un reprezentant tipic al mâncării d...
Hackepeter
Numită hackepeter sau mett , această specialitate neobișnuită germană constă din carne tocată crudă ...
Kohlroulade
Kohlroulade este o versiune germană a rulourilor de varză umplute, constând din frunze de varză albi...
Leberkäse
Leberkäse este un produs tradițional german care constă din carne măcinată, cum ar fi ficatul de por...
Nudelsuppe
Nudelsuppe este o supă de tăiței germană simplă, care constă de obicei din tăiței în supă limpede. Î...
Weihnachtsgans
Weihnachtsgans este un fel de mâncare tradițional german care este pregătit de Crăciun. Este o gâscă...
Gänsebraten
Gänsebraten este o specialitate tradițională germană de prăjire, constând dintr-o gâscă întreagă car...
Sauerbraten
Friptura tradițională germană la oală este una dintre cele mai bune modalități de a transforma bucăț...
Rouladen
Rouladen sunt rulouri tradiționale germane de carne umplute cu o varietate de ingrediente. Se serves...
Spanferkel
Spanferkel este versiunea germană a porcului de lapte prăjit. Fie că este pregătit tăiat sau întreg,...
Schäufele
Schäufele este un fel de mâncare tradițional din sudul Germaniei, folosind umărul de porc ca ingredi...