Atlas retete
Steirischer Kren
Acest soi de hrean este cultivat în mod tradițional în sudul Stiriei, unde solurile nisipoase lutoas...
Klachelsuppe
Klachelsuppe este o supă tradițională austriacă originară din Stiria. Cuvântul klachel din numele su...
Steirischer Heidensterz
Steirischer heidensterz este un fel de mâncare rural tradițional făcut cu făină de hrișcă. Se crede ...
Bosnia
Bosna este un sandviș austriac originar din Salzburg. Constă dintr-o chiflă alungită de pâine albă c...
Heumilch
Producția de lapte de fân este cea mai primitivă formă de producție de lapte care este adaptată la s...
Kasnocken
Kasnocken este un fel de mâncare savuros făcut prin acoperirea găluștelor mici cu brânză topită și c...
Mozartkugel
Povestea lui Mozartkugel a început în 1890 când cofetarul Paul Fürst a decis să-l comemora pe Wolfga...
Salzburger Nockerl
Salzburger nockerl sunt găluște ușoare și delicate cu aromă de vanilie care, datorită metodei de pre...
Pöllauer Hirschbirne
Timp de secole, Hirschbirne a dominat peisajele luxuriante și verzi ale văii austriece Pöllauer, und...
Mondseer
Mondseer is an Austrian cheese made from pasteurized cow’s milk. It originates from the town of Mond...
Marchfeldspargel
Așezat chiar la est de Viena, între Dunăre și afluentul său stâng Morava, Marchfeld este cea mai mar...
Mostviertler Birnmost
Mostviertler Birnmost este un soi austriac de pere, produs prin fermentarea în butoi a sucului obțin...