Atlas retete

Böhmisches Schwammerlgulasch

Böhmisches Schwammerlgulasch este o tocană tradițională austriacă originară din Viena. Se face de ob...

Wiener Saftgulasch

Privit ca răspunsul austriac la gulașul în stil maghiar, Wiener saftgulasch este o tocană consistent...

Fiakergulasch

Fiakergulasch este o variație popular pe tradițional vienez gulas sau Wiener saftgulasch , așa cum ...

Beuschel

Beuschel este unul dintre clasicii bucătăriei austriece. Adesea comparat cu un raguut, acest fel de ...

Krautfleckerl

Krautfleckerl este un fel de mâncare tradițional austriac originar din Viena. Mâncarea este de obice...

Rindsuppe

Supele sunt partea esențială a bucătăriei austriece, iar cea mai populară supă limpede din țară este...

Tiroler Speck

Produs în mod tradițional de fermierii austrieci, Tiroler Speck este una dintre cele mai vechi speci...

Tiroler Graukäse

Brânza cenușie tiroleză este o varietate de brânză din lapte acru de vacă, făcută în mod tradițional...

Tiroler Bergkäse

Această brânză tare austriacă este făcută din lapte crud de vacă obținut exclusiv de la vaci care se...

Tiroler Almkäse

Această brânză de alpină tare este făcută din lapte crud de vacă și a fost produsă în Alpii tirolezi...

Moosbeernocken

Moosbeernocken este un fel de mâncare asemănător clătitelor, care este făcut în principal folosind a...

Strauben

Strauben este o prăjitură tradițională cu pâlnie originară din Austria. Este făcut cu o combinație d...