Atlas retete
Böhmisches Schwammerlgulasch
Böhmisches Schwammerlgulasch este o tocană tradițională austriacă originară din Viena. Se face de ob...
Wiener Saftgulasch
Privit ca răspunsul austriac la gulașul în stil maghiar, Wiener saftgulasch este o tocană consistent...
Fiakergulasch
Fiakergulasch este o variație popular pe tradițional vienez gulas sau Wiener saftgulasch , așa cum ...
Beuschel
Beuschel este unul dintre clasicii bucătăriei austriece. Adesea comparat cu un raguut, acest fel de ...
Krautfleckerl
Krautfleckerl este un fel de mâncare tradițional austriac originar din Viena. Mâncarea este de obice...
Rindsuppe
Supele sunt partea esențială a bucătăriei austriece, iar cea mai populară supă limpede din țară este...
Tiroler Speck
Produs în mod tradițional de fermierii austrieci, Tiroler Speck este una dintre cele mai vechi speci...
Tiroler Graukäse
Brânza cenușie tiroleză este o varietate de brânză din lapte acru de vacă, făcută în mod tradițional...
Tiroler Bergkäse
Această brânză tare austriacă este făcută din lapte crud de vacă obținut exclusiv de la vaci care se...
Tiroler Almkäse
Această brânză de alpină tare este făcută din lapte crud de vacă și a fost produsă în Alpii tirolezi...
Moosbeernocken
Moosbeernocken este un fel de mâncare asemănător clătitelor, care este făcut în principal folosind a...
Strauben
Strauben este o prăjitură tradițională cu pâlnie originară din Austria. Este făcut cu o combinație d...