Atlas retete

Gailtaler Speck

Produs în mod tradițional în regiunea alpină Gailtal încă din secolul al XV-lea, deliciosul Gailtale...

Gailtaler Almkäse

Produsă în conformitate cu aceeași tradiție testată, datând din secolul al XIV-lea, Gailtaler Almkäs...

Reindling

Reindling este un tip de prăjitură originar din Carintia care se dorește a fi dulce, dar în unele ca...

Kasnudeln

Fidea Kasnudeln sau Carintia consta dintr-un aluat simplu care este umplut cu o umplutură de brânză,...

Blaufränkisch

Blaufränkischeste un soi de struguri austriac care este folosit mai ales în producția de vinuri de s...

Almdudler

Almdudler este o băutură răcoritoare făcută cu apă carbogazoasă, zahăr din trestie, acid citric și a...

Südburgenländische Kräuter

Südburgenländische kräuter sau ierburile din South Burgenland se referă la o varietate de ierburi și...

Kürbis Suppe

Kürbis suppe sau supa de dovleac este un fel de mâncare simplu, tipic bucătăriei tradiționale din Bu...

Burgenländischer Krautstrudel

Burgenländischer krautstrudel este o varietate de ștrudel sărat din Burgenland, constând dintr-un al...

Grammelpogatscherl

O delicatesă savuroasă din Burgenland, grammelpogatscherl este un produs de patiserie mic, de mărime...

Nuss Schnitten

Originar din sudul Burgenland, acest desert tradițional mai este numit și Burgenländer schnitten , c...

Twestchen Knödel

Twestchen knödel este un desert tradițional austriac constând din găluște umplute cu prune (de obice...