Atlas retete
Gailtaler Speck
Produs în mod tradițional în regiunea alpină Gailtal încă din secolul al XV-lea, deliciosul Gailtale...
Gailtaler Almkäse
Produsă în conformitate cu aceeași tradiție testată, datând din secolul al XIV-lea, Gailtaler Almkäs...
Reindling
Reindling este un tip de prăjitură originar din Carintia care se dorește a fi dulce, dar în unele ca...
Kasnudeln
Fidea Kasnudeln sau Carintia consta dintr-un aluat simplu care este umplut cu o umplutură de brânză,...
Blaufränkisch
Blaufränkischeste un soi de struguri austriac care este folosit mai ales în producția de vinuri de s...
Almdudler
Almdudler este o băutură răcoritoare făcută cu apă carbogazoasă, zahăr din trestie, acid citric și a...
Südburgenländische Kräuter
Südburgenländische kräuter sau ierburile din South Burgenland se referă la o varietate de ierburi și...
Kürbis Suppe
Kürbis suppe sau supa de dovleac este un fel de mâncare simplu, tipic bucătăriei tradiționale din Bu...
Burgenländischer Krautstrudel
Burgenländischer krautstrudel este o varietate de ștrudel sărat din Burgenland, constând dintr-un al...
Grammelpogatscherl
O delicatesă savuroasă din Burgenland, grammelpogatscherl este un produs de patiserie mic, de mărime...
Nuss Schnitten
Originar din sudul Burgenland, acest desert tradițional mai este numit și Burgenländer schnitten , c...
Twestchen Knödel
Twestchen knödel este un desert tradițional austriac constând din găluște umplute cu prune (de obice...