Atlas retete

Marchfeldspargel

Așezat chiar la est de Viena, între Dunăre și afluentul său stâng Morava, Marchfeld este cea mai mar...

Mostviertler Birnmost

Mostviertler Birnmost este un soi austriac de pere, produs prin fermentarea în butoi a sucului obțin...

Waldviertler Graumohn

Deoarece clima din districtul dens împădurit din nord-vestul Austriei Inferioare este ideală pentru ...

Mohnzelten

Mohnzelten este numele unui produs de patiserie dulce austriac care este o specialitate a regiunii W...

Mohnnudeln

Mohnnudeln este un fel principal dulce compus din găluște groase de cartofi și semințe de mac măcina...

Linzer Torte

Numit după orașul austriac Linz, Linzertorte este considerată cea mai veche prăjitură din lume. Este...

Linzer Augen

Linzer Augen, cunoscută și ca o versiune mini a tortului Linzer, sunt făcute prin lipirea a două buc...

Ennstaler Steirerkas

Ennstaler Steirerkas este o brânză tradițională austriacă care provine din districtul Liezen din Sti...

Kittseer Marille

Kitseer marille se referă la un grup de soiuri de caise care sunt cultivate în mod tradițional în mu...

Zickentaler Moorochse

Zickentaler moorochse (adică Zickental fen steer) este o rasă de vite care a fost crescută în mod tr...

Gailtaler Speck

Produs în mod tradițional în regiunea alpină Gailtal încă din secolul al XV-lea, deliciosul Gailtale...

Gailtaler Almkäse

Produsă în conformitate cu aceeași tradiție testată, datând din secolul al XIV-lea, Gailtaler Almkäs...