Atlas retete
Marchfeldspargel
Așezat chiar la est de Viena, între Dunăre și afluentul său stâng Morava, Marchfeld este cea mai mar...
Mostviertler Birnmost
Mostviertler Birnmost este un soi austriac de pere, produs prin fermentarea în butoi a sucului obțin...
Waldviertler Graumohn
Deoarece clima din districtul dens împădurit din nord-vestul Austriei Inferioare este ideală pentru ...
Mohnzelten
Mohnzelten este numele unui produs de patiserie dulce austriac care este o specialitate a regiunii W...
Mohnnudeln
Mohnnudeln este un fel principal dulce compus din găluște groase de cartofi și semințe de mac măcina...
Linzer Torte
Numit după orașul austriac Linz, Linzertorte este considerată cea mai veche prăjitură din lume. Este...
Linzer Augen
Linzer Augen, cunoscută și ca o versiune mini a tortului Linzer, sunt făcute prin lipirea a două buc...
Ennstaler Steirerkas
Ennstaler Steirerkas este o brânză tradițională austriacă care provine din districtul Liezen din Sti...
Kittseer Marille
Kitseer marille se referă la un grup de soiuri de caise care sunt cultivate în mod tradițional în mu...
Zickentaler Moorochse
Zickentaler moorochse (adică Zickental fen steer) este o rasă de vite care a fost crescută în mod tr...
Gailtaler Speck
Produs în mod tradițional în regiunea alpină Gailtal încă din secolul al XV-lea, deliciosul Gailtale...
Gailtaler Almkäse
Produsă în conformitate cu aceeași tradiție testată, datând din secolul al XIV-lea, Gailtaler Almkäs...