Atlas retete
Nuss Schnitten
Originar din sudul Burgenland, acest desert tradițional mai este numit și Burgenländer schnitten , c...
Twestchen Knödel
Twestchen knödel este un desert tradițional austriac constând din găluște umplute cu prune (de obice...
Sterz
Sterz este un fel de mâncare țărănească tradițională care constă din ingrediente simple, de zi cu zi...
Leithaberger Edelkirsche
Leithaberger edelkirsche sunt cireșe austriece celebre care au fost cultivate în regiunea Leithaberg...
Zillertaler Krapfen
Zillertaler krapfen este un fel de mâncare tradițional austriac originar din Zillertal din Tirol. Ac...
Paradeiskraut
Paradeiskraut este o specialitate a bucătăriei din Burgenland, constând din, după cum sugerează și n...
Sf. Laurent
Sf. Laurenteste un strugure a cărui origine este foarte disputată. Se sugerează adesea că ar fi avut...
Zweigelt
Zweigelt este cel mai plantat soi de struguri roșii din Austria care poate fi încorporat în cupaje, ...
Grüner Veltliner
Acest renumit vin alb sec este produs mai ales în Austria și, într-o parte mai mică, în Slovacia și ...
Spritzer
Spritzerul ușor și spumant este o băutură răcoritoare făcută cu o combinație de vin alb și sifon. De...
Jagertee
Jagertee este o combinație încălzitoare de rom, ceai negru, citrice și condimente de iarnă, cum ar f...
Jausenwurst
Jausenwurst este un cârnați tradițional de gustare originar din Austria. Acești cârnați sunt făcuți ...