Atlas retete
Truite au bleu
Truite au bleu este un fel de mâncare franțuzesc neobișnuit și aproape uitat, în care un păstrăv dev...
Feuilletés au Munster
Feuilletés au Munster este un produs de patiserie tradițional francez originar din Alsacia. Acest pr...
Beerawecka
Beerawecka este un fel de mâncare franțuzesc care este servit în mod tradițional de Crăciun în Bas-R...
Tarte à l'oignon
Tarte à l'oignon este o tartă cu ceapă aromată și gustoasă din regiunea Alsacia din Franța. În esenț...
Bredele
Bredele sunt biscuiți mici care sunt pregătiți în mod tradițional în perioada festivă de Crăciun din...
Knack d'Alsace
Knack d'Alsace sunt cârnați gătiți și afumati, făcuți din carne de porc și vită, deci au o culoare r...
Tarte flambée
Tarte flambée este o pâine plată subțire, crocantă, dreptunghiulară, care este acoperită cu brânză t...
Pot-au-feu
Mai simplu spus, acest clasic francez este un fel de mâncare asemănătoare tocanei, din carne și legu...
Coq au Riesling
O versiune alsaciana a clasicului coq au vin, cunoscut sub numele de coq au Riesling este un fel de ...
Baeckeoffe
Baeckeoffe este un fel de mâncare dintr-o oală din regiunea franceză Alsacia, care conține legume, c...
Choucroute garnie
Choucroute Garnie este un fel de mâncare tipic de iarnă care provine din regiunea Alsacia franceză. ...
Huile d'Olive de Nice
Huile d'olive de Nice este un ulei de măsline unic , virgin, produs în regiunea franceză Alpes-Marit...