Atlas retete
Choucroute garnie
Choucroute Garnie este un fel de mâncare tipic de iarnă care provine din regiunea Alsacia franceză. ...
Huile d'Olive de Nice
Huile d'olive de Nice este un ulei de măsline unic , virgin, produs în regiunea franceză Alpes-Marit...
Olive de Nice
Olive de Nice sunt produse de măsline din soiul Cailletier care provin din regiunea franceză Alpes-M...
Farine de Petit Épeautre de Haute Provence
Farine de Petit Épeautre de Haute Provence este un tip de făină făcută din boabe de cereale de spelt...
Huile d'Olive de Haute-Provence
Huile d'olive de Haute-Provence este un ulei de măsline unic din regiunea franceză Alpes de Haute-Pr...
Pommes des Alpes de Haute Durance
Pommes des Alpes de Haute Durance sunt mere proaspete din soiurile Golden Delicious și Gala și rasel...
Agneau du Bourbonnais
Agneau du Bourbonnais sunt miei crescuți în regiunea Allier și cantoanele franceze din apropiere înc...
Boeuf Charolais du Bourbonnais
Boeuf Charolais du Bourbonnais este carnea bovinelor adulte care provin din rasa Charolais, crescute...
Calisson
O specialitate a Aix-en-Provence, calissons sunt dulciuri în formă de diamant făcute cu migdale și p...
Aisy Cendre
Aisy Cendre este o brânză tradițională franceză, originară din Burgundia. Brânza semi-moale este făc...
Roussette du Bugey
Roussette du Bugey este o denumire franceza situata in estul Frantei. Toate vinurile produse în regi...
Volaille de Bresse
Volaille de Bresse este soiul alb de păsări din regiunea franceză Bresse și Bresserasă. Păsările au ...