Atlas retete

Choucroute garnie

Choucroute Garnie este un fel de mâncare tipic de iarnă care provine din regiunea Alsacia franceză. ...

Huile d'Olive de Nice

Huile d'olive de Nice este un ulei de măsline unic , virgin, produs în regiunea franceză Alpes-Marit...

Olive de Nice

Olive de Nice sunt produse de măsline din soiul Cailletier care provin din regiunea franceză Alpes-M...

Farine de Petit Épeautre de Haute Provence

Farine de Petit Épeautre de Haute Provence este un tip de făină făcută din boabe de cereale de spelt...

Huile d'Olive de Haute-Provence

Huile d'olive de Haute-Provence este un ulei de măsline unic din regiunea franceză Alpes de Haute-Pr...

Pommes des Alpes de Haute Durance

Pommes des Alpes de Haute Durance sunt mere proaspete din soiurile Golden Delicious și Gala și rasel...

Agneau du Bourbonnais

Agneau du Bourbonnais sunt miei crescuți în regiunea Allier și cantoanele franceze din apropiere înc...

Boeuf Charolais du Bourbonnais

Boeuf Charolais du Bourbonnais este carnea bovinelor adulte care provin din rasa Charolais, crescute...

Calisson

O specialitate a Aix-en-Provence, calissons sunt dulciuri în formă de diamant făcute cu migdale și p...

Aisy Cendre

Aisy Cendre este o brânză tradițională franceză, originară din Burgundia. Brânza semi-moale este făc...

Roussette du Bugey

Roussette du Bugey este o denumire franceza situata in estul Frantei. Toate vinurile produse în regi...

Volaille de Bresse

Volaille de Bresse este soiul alb de păsări din regiunea franceză Bresse și Bresserasă. Păsările au ...