Atlas retete

Fourme d'Ambert

Fourme d'Ambert este o brânză neobișnuit de înaltă, rotundă, albastră, nepresată și nefiertă, cu un ...

Cuisses de grenouilles

Cuisses de grenouilles este un fel de mâncare tradițional francez din pulpe de broaște prăjite. Este...

Pinot Gris (Alsacia)

Pinot Gris , cunoscut și sub denumirea de Pinot Grigio și Grauburgunder, este un soi de struguri alb...

Gewurztraminer (Alsacia)

Gewurztraminereste un strugure cu coajă roz care produce unele dintre cele mai aromate și complexe v...

Creme fraîche fluide d'Alsacia

Créme fraîche fluide d'Alsace este o cremă lichidă, de culoare albă, făcută din lapte degresat paste...

Miel d'Alsace

Miel d'Alsaceeste un produs cu miere fabricat în regiunea franceză Alsacia, unde se află stupii de p...

Pate d'Alsacia

Pâtes d'Alsace este o pastă uscată făcută din grâu dur și ouă proaspete, unde raportul este de 320 d...

Choucroute d'Alsace

Choucroute d'Alsace este o varză fermentată natural, cunoscută și sub denumirea de sauerkrat , produ...

Volailles d'Alsacia

Volailles d'Alsace este păsările de curte care se naște și se cresc în regiunea franceză Alsacia. An...

Fleischnacka

Pregătirea acestei specialități alsaciene începe cu carne tocată fin sau măcinată (în mod tradiționa...

Truite au bleu

Truite au bleu este un fel de mâncare franțuzesc neobișnuit și aproape uitat, în care un păstrăv dev...

Feuilletés au Munster

Feuilletés au Munster este un produs de patiserie tradițional francez originar din Alsacia. Acest pr...