Atlas retete
Germknödel
Germknödel este o faimoasă găluște austriacă de drojdie. Se compune din aluat moale umplut cu dulcea...
Erdäpfelnidei
Erdäpfelnidei sunt găluște tradiționale de cartofi austriece, asemănătoare cu gnocchi italieni. Galu...
Kaisersemmel
Kaisersemmel este o chiflă tradițională originară din Austria. Cunoscut și sub denumirea de kaiser r...
Kluten
Kluten este o găluște germană care este făcută cu făină, lapte, ouă și unt. Aluatul este aruncat în ...
Birnen, Bohnen und Speck
Această specialitate tradițională din nordul Germaniei folosește o combinație de pere, fasole verde ...
Lausitzer Leinöl
După cum sugerează și numele, uleiul de in Lausitz provine din Oberlausitz, o regiune care se întind...
Oberlausitzer Biokarpfen
Crapii din regiunea Oberlausitz sunt printre cei mai ecologici pești de apă dulce de crescătorie. Ia...
Schlesisches Himmelreich
Schlesisches Himmelreich sau raiul Silezian este un fel de mâncare tradițional german originar din S...
Quarkkeulchen
Originar din Saxonia, quarkkeulchen se face prin combinarea quark, piure de cartofi, ouă, făină și l...
Eierschecke
Acest desert de specialitate din Saxonia este un tort format din trei straturi individuale. Aluatul ...
Stollen
Stollen este unul dintre clasicii germani de Crăciun. Această pâine bogată cu fructe este preparată ...
Salzwedeler Baumkuchen
Această varietate germană de tort de scuipat este uneori numită regele prăjiturii , deoarece a fost ...