Atlas retete
Farisäer
Pharisäer , care se traduce prin Farisee , este o băutură germană constând din cafea tare, îndulcită...
Pumpernichel
Această pâine grea și ușor dulce de secară este făcută dintr-un starter de aluat și secară măcinată ...
Stippgrütze
Stippgrütze este o specialitate din Westfalia făcută din crupe de orz gătite în bulion de cârnați și...
Nieheimer Käse
Această brânză de la Nieheim în Ostwestfalen-Lippe este făcută din lapte de vacă cu conținut scăzut ...
Aromatic
Aromatique este un lichior de condimente german care datează din 1828, când a fost conceput pentru p...
Weizenbock
Weizenbock este un stil de bere german care a fost introdus în 1907 de către fabrica de bere Schneid...
Doppelbock
Doppelbock este un stil de bere german care a fost produs pentru prima dată la München de călugării ...
Oktoberfestbier
Oktoberfestbier este o denumire protejată folosită de șase fabrici de bere din München care își serv...
Bayerischer Süßer Senf
Bayerischer Süßer Senf este un muștar dulce bavarez care este în mod tradițional combinat cu cârnați...
Münchner Schnitzel
Șnițelul Münchner este un soi interesant al șnițelului Wiener, faimos în întreaga lume. Acesta este ...
Meißner Fummel
Legenda spune că, în secolul al XVIII-lea, un mesager al Electoratului Saxonia a frecventat în mod r...
Teewurst
Teewurst este un cârnați german uscat la aer, care constă din carne de porc (sau carne de porc și vi...