Atlas retete
Meißner Fummel
Legenda spune că, în secolul al XVIII-lea, un mesager al Electoratului Saxonia a frecventat în mod r...
Teewurst
Teewurst este un cârnați german uscat la aer, care constă din carne de porc (sau carne de porc și vi...
Spaghettieis
Spaghettieis este o înghețată tradițională germană care este făcută să arate ca un castron de spaghe...
Meenzer Spundekäs
Originar din Mainz, meenzer spundekäs este un tip de cremă de brânză tradițională sau tartinată. De ...
Mainfranken Bier
Mainfranken Bier este o denumire protejată folosită pentru berile care sunt produse în zona administ...
Bötel
Bötel este un jaret tradițional de șuncă sau cioț de porc, care provine din Magdeburg. La fel ca și ...
Magdeburger Schmalzkuchen
Magdeburger schmalzkuchen este un produs de patiserie mic, prăjit, considerat o specialitate locală ...
Lüneburger Heidschnucke
Heidschnucke este o rasa veche de oi, a ridicat inițial în Lüneburg. Până la mijlocul secolului al X...
Marțipan Lübecker
Marțipanul Lübeck este un soi special de marțipan originar din orașul Lübeck din nordul Germaniei și...
Bregenwurst
Bregenwurst este un cârnați tradițional german originar din Saxonia Inferioară și Saxonia-Anhalt. Câ...
Gose
Gose este un stil de bere german, care este de obicei preparat cu adaos de sare și este în mod tradi...
Leipziger Allerlei
După cum sugerează și numele, această specialitate germană provine din Leipzig și se bazează de obic...