Atlas retete
Dresdner Stollen
Dresdner stollen este o pâine germană aromată cu fructe care a fost strâns asociată cu Crăciunul. Se...
Export Dortmunder
Dortmunder Export este un stil de bere german care a fost produs pentru prima dată la sfârșitul sec...
Dortmunder Bier
Această bere este un simbol al Dortmund și a fost întotdeauna făcută din ingrediente atent selectate...
Pfefferpotthast
Pfefferpotthast este o tocană tradițională de carne provenită din Westfalia. Constă din bucăți de ca...
Dithmarscher Kohl
Această varietate de varză provine din regiunea Dithmarschen de pe coasta Mării Nordului și este un ...
Diepholzer Moorschnucke
Această rasă de oi provine din regiunea dintre orașele Bremen, Osnabrück și Hanovra, unde aceste ani...
Kölsch
Kölsch (denumirea joasă germană pentru Köln) este o bere de specialitate produsă numai în Köln. Un d...
Flönz
Acest cârnați de sânge afumat delicat din regiunea Renania constă din carne slabă și bucăți mici de ...
Înjumătățiți Hahn
Halve hahn este un sandviș renan format dintr-un rulou de secară despicat ( röggelchen ) care este d...
Bremer Bier
Istoria fabricării berii în Bremen datează din anul 1200. Toate berile sunt fabricate în conformitat...
Bremer Klaben
Această prăjitură bogată este făcută cu un aluat greu de drojdie amestecat cu fructe confiate și nuc...
Knipp
Knipp este un cârnați german despre care se crede că provine din Bremen. Se face cu carne de porc sa...