Atlas retete
Bremer Klaben
Această prăjitură bogată este făcută cu un aluat greu de drojdie amestecat cu fructe confiate și nuc...
Knipp
Knipp este un cârnați german despre care se crede că provine din Bremen. Se face cu carne de porc sa...
Bremer Braunkohl
Bremer braunkohl este un fel de mâncare tradițional german originar din Bremen. Este făcută cu o com...
Beelitzer Spargel
Beelitzer Spargel este o varietate de sparanghel foarte gros cultivată în Beelitzer Sander și în păr...
Bornheimer Spargel
Se crede că romanii au adus sparanghelul la Bornheim și, pentru o lungă perioadă de timp, prețul rid...
Kuemmerling
Kuemmerling este un tip de lichior de plante care este clasificat drept kräuterlikör . A fost creat ...
Solaris
Solariseste un soi de struguri albi care a fost creat prin încrucișarea strugurilor Merzling cu soiu...
Schwarzwaldforelle
Numai păstrăvul de pârâu sau păstrăvul curcubeu crescut în sud-vestul Germaniei, lângă lanțul muntos...
Schwarzwälder Schinken
Șunca Pădurea Neagră este cea mai vândută șuncă afumată din Europa. Se face din pulpa de porc, condi...
Berliner Weisse
Berliner Weisseeste o bere de grâu care se caracterizează printr-un conținut scăzut de alcool, aromă...
Fassbrause
Fassbrause este o băutură germană făcută din fructe, condimente și extract de malț. A fost inventat ...
Buletten
Chirintele de carne în stil german sunt de obicei făcute pe bază de carne de porc măcinată și adaos ...