Atlas retete
Maibock
Maibockeste un stil bavarez lager care a apărut pentru prima dată ca o bere specială pentru a sărbăt...
Märzen
Märzeneste un stil de bere german din Bavaria care este strâns legat de Oktoberfestbier și împărtășe...
Dunkel
Dunkel este un lager german întunecat care este asociat în mare parte cu Bavaria și Munchen. Această...
Weissbier
Weissbiereste o bere de grâu bavareză clasică, cu o fermentație superioară și caracterizată prin spu...
Bayerisches Bier
Bavaria a fost o regiune importantă producătoare de bere de secole, iar toate berile bavareze sunt p...
Club-Mate
Club-Mate este o băutură răcoritoare cu cofeină făcută din extract de mate, o infuzie de frunze usca...
Bierschinken Wurst
Bierschinken wurst (lit. cârnați cu șuncă de bere ) este o varietate de cârnați germani prefierți cu...
Bayerischer Meerrettich
Hreanul bavarez, cunoscut și în zona limbii bavareze ca Kren , este rădăcina plantei de hrean, care ...
Bayrisch Blockmalz
Această bomboană tare bavareză este umplută cu extract de malț, care conferă bomboanei dulceața sa d...
Bamberger Hörnla
Acest soi vechi de cartofi își are originea în regiunea germană Franconia, unde a fost cultivat de l...
Fellchen
Locuind în apele pure ale Lacului Constance, sau Bodensee, așa cum îl numesc ei în Germania, fellche...
Bavaria Blu
Bavaria Blu este o brânză albastră germană care a fost introdusă inițial pe piață de Bergader în 197...