Atlas retete
Fellchen
Locuind în apele pure ale Lacului Constance, sau Bodensee, așa cum îl numesc ei în Germania, fellche...
Bavaria Blu
Bavaria Blu este o brânză albastră germană care a fost introdusă inițial pe piață de Bergader în 197...
Romadur
Deși romadur este în prezent considerată o brânză germană, unii cred că este originar din Belgia și ...
Bayerisches Rindfleisch
Creșterea vitelor a dominat peisajul bavarez de secole. Cele mai importante rase precum Fleckvieh sa...
Brotsuppe
Brotsuppe, adică supă de pâine , este un fel de mâncare umil german pe bază de pâine veche și bulion...
Schweinebraten
Schweinebraten este o friptură de porc tradițională germană originară din Bavaria. Este pregătit de ...
Schweinshaxe
Termenul Schweinshaxe este folosit în mod obișnuit în părțile de sud ale Germaniei, predominant în B...
Prinzregententorte
Un desert de specialitate bavarez numit prinzregententorte este un tort neted, acoperit cu ciocolată...
Obazda
Această brânză tartinată bavareză a fost inventată inițial pentru a folosi brânză moale coaptă. Cons...
Griebenschmalz
Griebenschmalz este un tartinat german tradițional care constă din grăsime de porc topită ( schmalz ...
Flädle
Flädle este o clătită germană care constă din ingrediente de bază, cum ar fi făină, ouă, lapte sau a...
Crema bavareza
Această cremă bogată și mătăsoasă de ouă este îngroșată cu gelatină și combinată cu frișcă. Se serve...