Atlas retete
Kartoffelpuffer
Clătitele germane cu cartofi sunt un element de bază la restaurant, un clasic de casă și o gustare p...
Grießbrei
Grießbrei este o budincă tradițională germană pe bază de gris. Mâncarea este făcută cu lapte, gris ș...
Herrencreme
Herrencreme este un desert simplu german făcut cu cremă de vanilie, frișcă și ciocolată amăruie rasă...
Donauwelle
Donauwelle este un tort german și austriac. Se compune din două prăjituri, una pe fund, aromată cu v...
Bienenstich
Această prăjitură clasică germană constă dintr-o umplutură cremoasă care este închisă între două str...
Mohnkuchen
Mohnkuchen este un termen german care cuprinde o varietate de deserturi care sunt preparate cu semin...
Apfelkuchen
Tortul german cu mere este o combinație încântătoare de aluat dens, untos și mere feliate, înjumătăț...
Butterkuchen
Butterkuchen este o prăjitură simplă care este vândută în mare parte în brutării și de obicei savura...
Toast Hawaii
Deși ingredientele sale nu sunt tocmai în mod tradițional german, toast Hawaii este un clasic german...
Mettbrötchen
Mettbrötchen este un tip de sandviș format dintr-un brötchen proaspăt (un chiflă german) și mett (ca...
Schneckenkuchen
Denumirea acestei pâini germane dulci care se traduce prin prăjitură de melci a fost inspirată de fo...
Senfgurken
Senfgurken sau murăturile de muștar sunt făcute cu felii de castraveți care au fost curățați, însămâ...