Atlas retete
Schupfnudeln
Chiar dacă schupfnudeln sunt adesea etichetați ca găluște germane de cartofi, ele sunt cel mai bine ...
Rumtopf
Rumtopf german a apărut ca o tehnică prin care fructele de primăvară și de vară erau conservate în r...
Edelpilz
Edelpilz este o brânză albastră germană care este adesea comparată cu brânză albastră daneză ( Danab...
Butterkäse
Butterkäse este o brânză germană semi-moale făcută din lapte de vacă. Textura sa este netedă și crem...
Limburger
Caracterizat prin mirosul său înțepător, Limburgereste o brânză semi-moale, coaptă, făcută din lapte...
Landjäger
Landjäger este un cârnați semi-uscat popular în Elveția, Germania, Franța și Austria. Se prepară de ...
Äpfel im Schlafrock
Jabuke u šlafroku este un preparat tradițional, vechi, care este un reprezentant tipic al mâncării d...
Hackepeter
Numită hackepeter sau mett , această specialitate neobișnuită germană constă din carne tocată crudă ...
Kohlroulade
Kohlroulade este o versiune germană a rulourilor de varză umplute, constând din frunze de varză albi...
Leberkäse
Leberkäse este un produs tradițional german care constă din carne măcinată, cum ar fi ficatul de por...
Nudelsuppe
Nudelsuppe este o supă de tăiței germană simplă, care constă de obicei din tăiței în supă limpede. Î...
Weihnachtsgans
Weihnachtsgans este un fel de mâncare tradițional german care este pregătit de Crăciun. Este o gâscă...