Atlas retete
Nudelsuppe
Nudelsuppe este o supă de tăiței germană simplă, care constă de obicei din tăiței în supă limpede. Î...
Weihnachtsgans
Weihnachtsgans este un fel de mâncare tradițional german care este pregătit de Crăciun. Este o gâscă...
Gänsebraten
Gänsebraten este o specialitate tradițională germană de prăjire, constând dintr-o gâscă întreagă car...
Sauerbraten
Friptura tradițională germană la oală este una dintre cele mai bune modalități de a transforma bucăț...
Rouladen
Rouladen sunt rulouri tradiționale germane de carne umplute cu o varietate de ingrediente. Se serves...
Spanferkel
Spanferkel este versiunea germană a porcului de lapte prăjit. Fie că este pregătit tăiat sau întreg,...
Schäufele
Schäufele este un fel de mâncare tradițional din sudul Germaniei, folosind umărul de porc ca ingredi...
Zungenwurst
Zungenwurst este un cârnați de sânge tradițional german care conține bucăți de limbi murate. De obic...
Pellkartoffeln
Pellkartoffeln se referă la cartofi fierți sau aburiți cu coaja intactă. Acest preparat tradițional ...
Käsekuchen
Cheesecake în stil german este un desert tradițional care constă dintr-un strat subțire de aluat, ac...
Kartoffelpuffer
Clătitele germane cu cartofi sunt un element de bază la restaurant, un clasic de casă și o gustare p...
Grießbrei
Grießbrei este o budincă tradițională germană pe bază de gris. Mâncarea este făcută cu lapte, gris ș...