Atlas retete
Tschunk
Originar din Germania, Tschunk este un cocktail preparat dintr-o combinație de rom (alb sau închis),...
Schnaps
Raciul german este o categorie largă și un termen colocvial care poate fi folosit pentru diferite ti...
Himbeergeist
Himbeergeist este un rachiu german de zmeura care se obtine prin macerarea zmeura proaspata in alcoo...
Korn
Korn este un spirt de cereale german care este distilat în mod tradițional din piure fermentat de gr...
Feuerzangenbowle
Feuerzangenbowle este o băutură tradițională germană de Crăciun, în care o pâine de zahăr înmuiată c...
Glühwein
Glühwein este un tip de vin fiert savurat în Germania, Austria și Elveția. Este un produs de bază în...
Nordseekrabben
Nordseekrabben, cunoscut științific sub numele de Crangon crangon , sunt o varietate de creveți mici...
Sülzwurst
Sülzwurst este un tip de brânză de cap germană constând din carne de porc, carne de porc, șorici și,...
Spätzle
Spätzle este răspunsul german la paste: tăiței groși din apă, sare, făină și ouă. Sunt foarte umede ...
Kluntjes
Kluntjes este o varietate de bomboane sau zahăr rock care este folosită în mod obișnuit ca îndulcito...
Schupfnudeln
Chiar dacă schupfnudeln sunt adesea etichetați ca găluște germane de cartofi, ele sunt cel mai bine ...
Rumtopf
Rumtopf german a apărut ca o tehnică prin care fructele de primăvară și de vară erau conservate în r...