Atlas retete
Tolma
Tolma este un fel de mâncare georgian format din legume umplute, cum ar fi roșii, ardei, dovlecei și...
Khashi
Considerată pe scară largă ca un remediu excelent pentru mahmureală și un remediu excelent, khashi e...
Katmis supi
Katmis supi este o supă tradițională de pui și legume originară din Georgia. Supa se face de obicei ...
Chikhirtma
Chikhirtma este o supă georgiană aromată și consistentă despre care se crede că este un remediu exce...
Tabaka de pui
Tabaka de pui este un fel de mâncare georgian popular care constă dintr-un pui care este prăjit într...
Kayrma
Kayrma este o mâncare tradițională din carne originară din Georgia. Mâncarea este de obicei făcută c...
Akhali kartophili
Akhali kartophili este un fel de mâncare tradițional originar din Georgia. Mâncarea este de obicei f...
Nadugi
Nadugi este un aperitiv tradițional sau tartinat originar din Georgia. De obicei, este făcută cu o c...
Stapilos pkhali
Stapilos pkhali este un dip sau un tartinat traditional originar din Georgia. Se face de obicei cu o...
Jarkhlis pkhali
Jarkhlis pkhali este un dip sau un tartinat traditional originar din Georgia. Se face de obicei cu o...
Ispanakhis pkhali
Ispanakhis pkhali este o baie tradițională georgiană. Se prepară cu o combinație de spanac, nuci, us...
Jonjoli
Jonjoli este un aperitiv georgian neobișnuit, făcut cu muguri murați din tufele locale de jonjoli . ...