Atlas retete
Churchkhela
Churchkhela este o bomboană tradițională georgiană care este modelată într-un cârnați. Este originar...
Satsebeli
Satsebeli este un sos tradițional originar din Georgia. De obicei, este făcută cu o combinație de ro...
Bazhe
Bazhe este un sos georgian popular făcut cu apă, oțet, nuci, usturoi și condimente precum coriandru,...
Pomidori tkhilit
Pomidori tkhilit este o mâncare tradițională de legume originară din Georgia. Este făcut cu o combin...
Pkhali
Pkhali este un fel de mâncare tradițional georgiană făcută cu un număr mare de frunze diferite, cum ...
Kartophilis chashushuli
Kartophilis chashushuli este o tocană tradițională georgiană. Tocana se face de obicei cu o combinaț...
Chanakhi
Chanakhi este o tocană georgiană consistentă, făcută cu miel, vinete, ardei dulci și roșii. Tocana e...
Ajapsandali
Ajapsandali este o tocană georgiană populară constând din vinete, cartofi, roșii, ceapă, ardei gras ...
Chakapuli
Chakapuli este o tocană georgiană populară care constă fie din carne de vită, fie din carne de miel,...
Chakhokhbili
Chakhokhbili este o tocană tradițională georgiană făcută cu un pui întreg care este tăiat în bucăți ...
Lobio
Lobio este o invenție georgiană care se referă la un grup larg de feluri de mâncare care folosesc fa...
Skhmeruli
Skhmeruli este un fel de mâncare tradițional georgiană de pui în usturoi și sos de lapte. Mâncarea e...