Atlas retete
Oie d'Anjou
Oie d'Anjou este o gâscă albă a Rinului, preparată în mod tradițional prăjită în perioada Crăciunulu...
Maine-Anjou
Maine-Anjou este carne proaspata de vita de la vaci sub zece ani sau masculi castrati cu varsta de p...
Chasseur de sos
Sosul Chasseur, numit adesea sos de vânător , este un sos maro din Franța, care este servit de obice...
franceza 75
French 75 este un cocktail clasic făcut cu gin, suc de lămâie, sirop de zahăr și șampanie. Pentru a-...
Cutremur
Cutremurul este un cocktail care se presupune că a fost inventat de un pictor francez pe nume Henri ...
mimoza
Mimosa este un cocktail clasic de mic dejun care transformă o masă simplă de dimineață într-un eveni...
Moartea după-amiază
Un cocktail decadent făcut cu absint și șampanie este cunoscut sub numele de Death in the Afternoon ...
Glanda de maimuță
Monkey Gland este un cocktail franțuzesc făcut cu o combinație de gin, suc de portocale și câteva pi...
Bătrânul Pal
Old Pal este un cocktail francez preparat cu o combinație de whisky canadian, Campari și vermut usca...
Bulevardierul
Descris uneori drept „vărul de toamnă de mult pierdut al lui Negroni”, Boulevardier este o băutură m...
Tournedos Rossini
Un element de bază al bucătăriei clasice franceze, tournedos Rossini este un fel de mâncare creat în...
Paris-Brest
Creat în 1910 de bucătarul-șef Louis Durand pentru a sărbători celebra cursă de biciclete Paris-Bres...