Atlas retete
Tournedos Rossini
Un element de bază al bucătăriei clasice franceze, tournedos Rossini este un fel de mâncare creat în...
Paris-Brest
Creat în 1910 de bucătarul-șef Louis Durand pentru a sărbători celebra cursă de biciclete Paris-Bres...
Puits d'amour
Puits d'amour este un produs de patiserie tradițional francez originar din Paris. A fost menționat p...
Bûche de Noël
Acest pandișpan decorat elaborat, rulat și umplut este glazurat cu cremă de unt de ciocolată făcută ...
Moka
Gâteau moka este o prăjitură clasică franțuzească. Constă din bureți genoise în două straturi care s...
Opera de Gâteau
În forma sa originală, gâteau opera combină cremă de unt cu aromă de cafea, ganache de ciocolată și ...
Vol-au-vent
Inventate la începutul anilor 1800 în patiseria lui Antonin Carême din Paris, aceste foietaj rotunde...
Religioasă
Religia complicată este un desert popular de patiserie choux, care a făcut parte din moștenirea cofe...
Béarneză
Acest sos clasic francez este folosit în mod tradițional ca garnitură pentru preparatele din carne s...
Billy bi
Billy bi este o supă tradițională și elegantă franceză despre care se crede că își are originea în r...
Coco de Paimpol
Coco de Paimpol este o fasole semi-uscată produsă în regiunea Côtes d'Armor din Franța. Fasolea vine...
Muscat de Rivesaltes
Muscat de Rivesaltes este un vin alb dulce din Languedoc-Roussillon (Occitania). Pe baza de struguri...