Atlas retete
Cure Nantais
Curé Nantais este o brânză franceză care a fost produsă pentru prima dată în satul Saint-Julien de C...
Pommard
Pommard este o denumire franceza situata in Burgundia (Côte de Beaune). Vinurile produse în regiune ...
Pomerol
Pomerol este o mică regiune viticolă din Bordeaux, care produce vinuri roșii distinse și foarte căut...
Mothais-sur-Feuille
Mothais-sur-Feuille este o brânză tradițională franceză care provine din regiunea Poitou-Charentes. ...
Capri Lezeen
Capri Lezeen este o brânză franceză care provine din zonele mlăștinoase ale Poitou. Brânza este făcu...
Coeur de Chevre
Coeur de Chevre este o brânză franceză obținută din lapte crud din rasa de capră poitevine . Este uș...
Bougon
Bougon este o brânză franceză produsă în regiunea Poitou-Charentes. Brânza este făcută cu lapte de c...
Agneau du Poitou-Charentes
Agneau du Poitou-Charentes este carne proaspătă de la miei care au mai puțin de 10 luni când sunt sa...
Paté de Pâques
Paté de Pâques este un preparat tradițional francez originar din zona Poitou. Felul de mâncare este ...
Lillet
Originara din Pondesac, Lillet este un vin alcoolizat , care este produs cu o combinatie de fructe, ...
Pithiviers
Pithiviers este o plăcintă clasică de patiserie franceză, care este decorată în mod tradițional cu s...
Pernand-Vergelesses blanc
Situat în regiunea Côte de Beaune (Côte-d'Or) din Burgundia, Pernand-Vergelesses este o denumire fra...