Atlas retete
Pithiviers
Pithiviers este o plăcintă clasică de patiserie franceză, care este decorată în mod tradițional cu s...
Pernand-Vergelesses blanc
Situat în regiunea Côte de Beaune (Côte-d'Or) din Burgundia, Pernand-Vergelesses este o denumire fra...
Pernand-Vergelesses rouge
Pernand-Vergelesses este o denumire franceză pentru vinuri roșii și albe, situată în regiunea Côte d...
Le Marquis Chevre
Le Marquis Chevre este o brânză franceză în formă de cărămidă care provine din Pelussin din Valea Ro...
Chenin Blanc
Chenin Blanc este un soi de struguri cultivat în valea Loarei din Franța, de unde s-a răspândit în A...
Rosé d'Anjou
Rosé d'Anjou este o denumire franceza situata in districtul Anjou din Valea Loarei, mai exact in dep...
Muscadet
Muscadet este un vin alb francez produs în valea râului Loarei, în jurul orașului Nantes din regiune...
Guigne d'Annonay
Guigne d'Annonay este un cireș bogat, negru sau roșu închis, care se coace destul de devreme. Este p...
Embruns aux Algues
Embruns aux Algues este o brânză tradițională franceză care provine din Pays de la Loire. Brânza est...
Port Salut
Port Salut este o brânză franțuzească semi-moale făcută din lapte de vacă. A fost dezvoltată inițial...
Oie d'Anjou
Oie d'Anjou este o gâscă albă a Rinului, preparată în mod tradițional prăjită în perioada Crăciunulu...
Maine-Anjou
Maine-Anjou este carne proaspata de vita de la vaci sub zece ani sau masculi castrati cu varsta de p...