Atlas retete

Șnițel vienez

Unul dintre cele mai cunoscute feluri de mâncare din bucătăria austriacă, șnițelul Wiener este un co...

Gefüllte Kalbsbrust nach Wiener Art

Gefüllte Kalbsbrust nach Wiener Art este un preparat din carne tradițional austriac originar din Vie...

Sachertorte

Originalul Sachertorte este cel mai faimos tort austriac. Este un pandișpan de ciocolată clasic, str...

Topfenstrudel

Bucătăria austriacă se mândrește cu vechile lor deserturi tradiționale de patiserie, iar strudelele ...

Apfelstrudel

Un desert tradițional de patiserie cu o istorie bogată și vie, apfelstrudelul (strudelul cu mere) es...

Millirahmstrudel

Millirahmstrudel, un desert clasic vienez, este un ștrudel cu cremă de lapte făcut din aluat filo cu...

Kaiserschmarrn

Cunoscut și sub numele de mizeria împăratului , acest desert vienez poate fi descris ca o clătită pu...

Biedermeier-Torte

Biedermeier-torte este o prăjitură austriacă bogată, formată din straturi de pandișpan întunecat și ...

Kardinalschnitte

Kardinalschnitte este un desert stratificat pe bază de bezea, asociat de obicei cu orașul Viena. Num...

Vanillekipferl

Găsit în mod obișnuit în toată Austria, Ungaria și Germania, vanillekipferl sunt prăjituri tradițion...

Böhmisches Schwammerlgulasch

Böhmisches Schwammerlgulasch este o tocană tradițională austriacă originară din Viena. Se face de ob...

Wiener Saftgulasch

Privit ca răspunsul austriac la gulașul în stil maghiar, Wiener saftgulasch este o tocană consistent...