Atlas retete
Șnițel vienez
Unul dintre cele mai cunoscute feluri de mâncare din bucătăria austriacă, șnițelul Wiener este un co...
Gefüllte Kalbsbrust nach Wiener Art
Gefüllte Kalbsbrust nach Wiener Art este un preparat din carne tradițional austriac originar din Vie...
Sachertorte
Originalul Sachertorte este cel mai faimos tort austriac. Este un pandișpan de ciocolată clasic, str...
Topfenstrudel
Bucătăria austriacă se mândrește cu vechile lor deserturi tradiționale de patiserie, iar strudelele ...
Apfelstrudel
Un desert tradițional de patiserie cu o istorie bogată și vie, apfelstrudelul (strudelul cu mere) es...
Millirahmstrudel
Millirahmstrudel, un desert clasic vienez, este un ștrudel cu cremă de lapte făcut din aluat filo cu...
Kaiserschmarrn
Cunoscut și sub numele de mizeria împăratului , acest desert vienez poate fi descris ca o clătită pu...
Biedermeier-Torte
Biedermeier-torte este o prăjitură austriacă bogată, formată din straturi de pandișpan întunecat și ...
Kardinalschnitte
Kardinalschnitte este un desert stratificat pe bază de bezea, asociat de obicei cu orașul Viena. Num...
Vanillekipferl
Găsit în mod obișnuit în toată Austria, Ungaria și Germania, vanillekipferl sunt prăjituri tradițion...
Böhmisches Schwammerlgulasch
Böhmisches Schwammerlgulasch este o tocană tradițională austriacă originară din Viena. Se face de ob...
Wiener Saftgulasch
Privit ca răspunsul austriac la gulașul în stil maghiar, Wiener saftgulasch este o tocană consistent...