Atlas retete

Quincy

Quincy este un denumire francez din Valea Loarei care produce vinuri albe seci din struguri Sauvigno...

Sancerre

Sancerre este o denumire franceza situata in Valea Loarei (departamentul Cher) care este cunoscuta i...

Kir Berrichon

Kir Berrichon este un cocktail franțuzesc făcut cu o combinație de vin roșu și lichior de mure cunos...

Lentile vertes du Berry

Lentiles vertes du Berry sunt linte de culoare verde închis, semințe întregi ale soiului Lens culina...

Petit Berrichon

Petit Berrichon este o brânză artizanală care provine din Berry, Franța. Brânza este făcută din lapt...

Volailles du Berry

Volailles du Berry este păsări de curte crescute în fermele din regiunile franceze Indre și Cher, cu...

Pavé du Berry

Pavé du Berry este o brânză franceză care provine din regiunea din jurul Chavignol. Brânza este făcu...

Criots-Bâtard-Montrachet

Criots-Bâtard-Montracheteste o denumire franceză care este cunoscută ca una dintre locațiile de top ...

Charolais de Bourgogne

Una dintre cele mai vechi rase franceze de taurină, vitele de carne Charolais de Bourgogne sunt indi...

Boeuf de Charolles

Boeuf de Charolles este carne proaspătă din rasa Charolais de juninci albe, vaci și tauri crescute î...

Huîtres Marennes Oléron

Huîtres Marennes Oléronsunt stridii din zona Bassin de Marennes Oléron din Franța, unde cultivarea c...

Pomme de Terre de I'Île de Ré

Pomme de terre de l'lle de Ré sunt cartofi cu pulpă fermă, care au o dimensiune mai mică de 70 mm și...