Atlas retete
Quincy
Quincy este un denumire francez din Valea Loarei care produce vinuri albe seci din struguri Sauvigno...
Sancerre
Sancerre este o denumire franceza situata in Valea Loarei (departamentul Cher) care este cunoscuta i...
Kir Berrichon
Kir Berrichon este un cocktail franțuzesc făcut cu o combinație de vin roșu și lichior de mure cunos...
Lentile vertes du Berry
Lentiles vertes du Berry sunt linte de culoare verde închis, semințe întregi ale soiului Lens culina...
Petit Berrichon
Petit Berrichon este o brânză artizanală care provine din Berry, Franța. Brânza este făcută din lapt...
Volailles du Berry
Volailles du Berry este păsări de curte crescute în fermele din regiunile franceze Indre și Cher, cu...
Pavé du Berry
Pavé du Berry este o brânză franceză care provine din regiunea din jurul Chavignol. Brânza este făcu...
Criots-Bâtard-Montrachet
Criots-Bâtard-Montracheteste o denumire franceză care este cunoscută ca una dintre locațiile de top ...
Charolais de Bourgogne
Una dintre cele mai vechi rase franceze de taurină, vitele de carne Charolais de Bourgogne sunt indi...
Boeuf de Charolles
Boeuf de Charolles este carne proaspătă din rasa Charolais de juninci albe, vaci și tauri crescute î...
Huîtres Marennes Oléron
Huîtres Marennes Oléronsunt stridii din zona Bassin de Marennes Oléron din Franța, unde cultivarea c...
Pomme de Terre de I'Île de Ré
Pomme de terre de l'lle de Ré sunt cartofi cu pulpă fermă, care au o dimensiune mai mică de 70 mm și...