Atlas retete
Miel de Corse
Miel de Corse , sau Mele di Corsica , este o miere produsă pe insula Corsica, Franța, cu un miros, m...
Kiwi de Corse
Kiwi de Corse este un soi francez de kiwi originar din departamentul Haute-Corse. Acest fruct din so...
Brocciu Corse
Brocciu este o brânză care poate fi proaspătă sau maturată, făcută pe insula Corsica din lapte de ca...
Rustinu
Rustinu este o brânză franceză care provine din regiunea istorică omonimă. Brânza este făcută din la...
Calenzana
Calenzana sau Calinzanincu este o brânză franceză originară din Corsica. Este produs în Calenzana și...
Filetta
Filetta este o brânză franceză care provine din Isolaccio, lângă Bastia. Brânza este făcută din lapt...
Venaco
Venaco este o brânză franceză originară din Corsica. Este numit după locul inițial de producție, un ...
U bel fiuritu
U bel fiuritu este o brânză franceză care provine din Venaco, Corsica. Această brânză semi-ferme est...
Fium'Orbu
Fium'Orbu este o brânză franceză care poartă numele unui râu care străbate o parte puțin cunoscută a...
Brin d'Amour
Produsă în Corsica din laptele oilor locale Lacaune, Brin d'amour este o brânză artizanală semi-moal...
Fiadone
Adesea supranumit cheesecake-ul din Corsica, fiadone este un desert tradițional preparat cu brocciu ...
Cucciole
Cucciole sunt biscuiti traditionali originari din Corsica. Sunt făcute cu o combinație de făină, zah...