Atlas retete
Huîtres Marennes Oléron
Huîtres Marennes Oléronsunt stridii din zona Bassin de Marennes Oléron din Franța, unde cultivarea c...
Pomme de Terre de I'Île de Ré
Pomme de terre de l'lle de Ré sunt cartofi cu pulpă fermă, care au o dimensiune mai mică de 70 mm și...
Pineau des Charentes
Acest vin de lichior francez - vin fortificat - este obținut prin adăugarea de must de struguri nefe...
Beurre Charentes-Poitou
Beurre Charentes-Poitou este un unt palid, solid, făcut în mod tradițional, care are o aromă unică. ...
Chaource
Chaource este o brânză înaltă și moale făcută din lapte de vacă în regiunea Aube din Franța. Se face...
Șampanie
Cunoscută popular ca standardul de aur al vinului spumant, adevărata șampanie provine doar din regiu...
Vignotte
Vignotte este o brânză franceză cu cremă triplă, originară din Champagne-Ardenne, Normandia. Brânza ...
Cendre de Champagne
Cendre de Champagne este o brânză tradițională franceză originară din regiunea viticolă Champagne. M...
Volailles de la Champagne
Volailles de la Champagne este păsări de curte (pui, curcani și caponi) crescute încet în aer liber ...
Vermut alb
Vermutul alb este una dintre categoriile de vermuturi care se află undeva între vermut uscat și dulc...
Trufe de ciocolată
Trufele de ciocolată sunt făcute cu ganache care se formează într-o bilă, se înmoaie în ciocolată și...
Volailles de Challans
Volailles de Challans este păsări de curte crescute încă din secolul al XIX-lea în fermele din regiu...