Atlas retete
Fiadone
Adesea supranumit cheesecake-ul din Corsica, fiadone este un desert tradițional preparat cu brocciu ...
Cucciole
Cucciole sunt biscuiti traditionali originari din Corsica. Sunt făcute cu o combinație de făină, zah...
Canistrelli
Originare din Corsica, aceste prăjituri tradiționale de paine scurtă constau de obicei din făină, za...
Lichior Salers
Acest lichior francez de gențiană a fost produs pentru prima dată în 1885. Băutura este distilat din...
Madeleine
Madeleinele sunt acompaniamentul perfect pentru ceaiul de după-amiază - aceste prăjituri cu unt cu c...
Coniac
Acest brandy francez clasic este distilat din struguri pentru a produce apă de vie, care este apoi î...
VSOP Cognac
Very superior old pale este o categorie de coniac al cărei amestec este învechit timp de cel puțin p...
Édel de Cléron
Édel de Cléron este o brânză moale franceză originară din orașul Cléron. Este fabricat din lapte de ...
Chiroubles
Chiroubles este o denumire grand cru din Beaujolais, care este lăudată pentru vinurile sale roșii fr...
Pave de Chirac
Pave de Chirac este o brânză moale franceză produsă în regiunea Chirac, de unde și numele. Brânza es...
Quincy
Quincy este un denumire francez din Valea Loarei care produce vinuri albe seci din struguri Sauvigno...
Sancerre
Sancerre este o denumire franceza situata in Valea Loarei (departamentul Cher) care este cunoscuta i...