Atlas retete

Ajaccio alb

Deși este mai cunoscută pentru producția de vinuri roșii, regiunea vinicolă Ajaccio din Corsica prod...

Ajaccio rouge

Vinurile roșii Ajaccio sunt produse în regiunea vinicolă corsicană omonimă. Sunt realizati predomina...

Muscat du Cap-Corse

Aceste moscate, clasate printre cele mai bune din lume, sunt produse exclusiv din struguri Muscat Bl...

Farine de châtaigne corse

Făina cu aromă unică numită Farine de Châtaigne Corseeste făcut din castane cultivate pe insula fran...

Pomelo de Corse

Pomelo de Corse este un fruct fără semințe cultivat pe insula franceză Corsica. Este disponibil în p...

Clémentine de Corse

Singura clementină produsă în Franța, fructele Clémentine de Corse sunt mici, delicate, suculente, a...

Jambon sec de Corse

Jambon sec de Corse este o sunca sarata, uscata si maturata facuta din carnea de porc din rasa local...

Lonzo de Corse

Lonzo de Corse este carne sărată, uscată și maturată, obținută din muschi de porc din rasa Nustrale ...

Coppa de Corse

Coppa de Corse este o carne sărată, curată și maturată lent, preparată din porci din rasa Nustrale ,...

Huile d'Olive de Corse

Huile d'olive de Corse este un ulei de măsline neted, produs în sudul regiunii Corsica din Franța, l...

Miel de Corse

Miel de Corse , sau Mele di Corsica , este o miere produsă pe insula Corsica, Franța, cu un miros, m...

Kiwi de Corse

Kiwi de Corse este un soi francez de kiwi originar din departamentul Haute-Corse. Acest fruct din so...