Atlas retete
Ajaccio alb
Deși este mai cunoscută pentru producția de vinuri roșii, regiunea vinicolă Ajaccio din Corsica prod...
Ajaccio rouge
Vinurile roșii Ajaccio sunt produse în regiunea vinicolă corsicană omonimă. Sunt realizati predomina...
Muscat du Cap-Corse
Aceste moscate, clasate printre cele mai bune din lume, sunt produse exclusiv din struguri Muscat Bl...
Farine de châtaigne corse
Făina cu aromă unică numită Farine de Châtaigne Corseeste făcut din castane cultivate pe insula fran...
Pomelo de Corse
Pomelo de Corse este un fruct fără semințe cultivat pe insula franceză Corsica. Este disponibil în p...
Clémentine de Corse
Singura clementină produsă în Franța, fructele Clémentine de Corse sunt mici, delicate, suculente, a...
Jambon sec de Corse
Jambon sec de Corse este o sunca sarata, uscata si maturata facuta din carnea de porc din rasa local...
Lonzo de Corse
Lonzo de Corse este carne sărată, uscată și maturată, obținută din muschi de porc din rasa Nustrale ...
Coppa de Corse
Coppa de Corse este o carne sărată, curată și maturată lent, preparată din porci din rasa Nustrale ,...
Huile d'Olive de Corse
Huile d'olive de Corse este un ulei de măsline neted, produs în sudul regiunii Corsica din Franța, l...
Miel de Corse
Miel de Corse , sau Mele di Corsica , este o miere produsă pe insula Corsica, Franța, cu un miros, m...
Kiwi de Corse
Kiwi de Corse este un soi francez de kiwi originar din departamentul Haute-Corse. Acest fruct din so...