Atlas retete
Aischgründer Karpfen
Preparat în mod tradițional în Postul Mare ca înlocuitor al cărnii, crapul oglindă Aischgründer este...
Abensberger Spargel
De la începutul lunii mai până la solstițiul de vară, sezonul sparanghelului din Abensberg atrage mi...
Oecher Puttes
Oecher puttes este un cârnați de sânge din Westfalia cu o aromă picant. Un amestec de organe de porc...
Aachener Weihnachts-Leberwurst
De peste 120 de ani, cârnații de Crăciun din Aachen au jucat un rol esențial în tradiția culturală a...
Aachener Printen
Aceasta este o varietate specială de turtă dulce maro, fermă, care a fost coaptă în Aachen încă din ...
Kräuterlikör
Termenul kräuterlikör desemnează diferite tipuri de lichioruri de plante europene, predominant germa...
German Pilsner
German Pilsnereste un lager ușor, cu gust curat, care a fost modelat după soiul ceh omonim. Este pre...
Schwarzbier
Schwarzbiereste un stil german dark lager. Aceste beri nu sunt prea puternice sau dure și tind să fi...
Kerner
Kernereste un strugure german care a fost dezvoltat în 1929 ca o încrucișare între Riesling și Troll...
Contele Mast Negroni
Count Mast este o variantă Negroni în care Campari standard este schimbat cu Jägermeister. Părți ega...
Tschunk
Originar din Germania, Tschunk este un cocktail preparat dintr-o combinație de rom (alb sau închis),...
Schnaps
Raciul german este o categorie largă și un termen colocvial care poate fi folosit pentru diferite ti...