Atlas retete

Linsen mit Spätzle

Una dintre capse din bucătăria tradițională șvăbească, Linsen mit Spätzle combină o tocană de gros s...

Käsespätzle

Käsespätzle este un preparat simplu de paste care combină paste spätzle cu un amestec cremos de brân...

Kartoffelsalat

Kartoffelsalat este o salată tradițională germană de cartofi, provenită din regiunea Swabia din sudu...

Ammerländer Schinken

Aceasta este o șuncă afumată sau uscată din regiunea Ammerland din Saxonia Inferioară. Pentru a preg...

Ammerländer Dielenrauchschinken

Această șuncă este produsă în mod tradițional în regiunea Ammerland din Saxonia Inferioară. Este ușo...

Allgäuer Sennalpkäse

Această brânză fermă provine din regiunea Allgäu din Bavaria, Germania. Această brânză alpină este f...

Allgäuer Emmentaler

Brânza Emmentaler provine din Valea Emmental elvețiană din cantonul Berna. Inițial, această „rege al...

Weißlacker

Cunoscută și sub denumirea de „brânză de bere”, această brânză de vaci picant, sărat, semi-moale, es...

Allgäuer Bergkäse

Brânza de munte Allgäu este făcută cu lapte de vacă crud, fără siloz și netratat, de la fabricile de...

Cambozola

Cambozola este o brânză neobișnuită germană cu triplă cremă, făcută din lapte de vacă. Brânza este p...

Aischgründer Karpfen

Preparat în mod tradițional în Postul Mare ca înlocuitor al cărnii, crapul oglindă Aischgründer este...

Abensberger Spargel

De la începutul lunii mai până la solstițiul de vară, sezonul sparanghelului din Abensberg atrage mi...