Atlas retete
Linsen mit Spätzle
Una dintre capse din bucătăria tradițională șvăbească, Linsen mit Spätzle combină o tocană de gros s...
Käsespätzle
Käsespätzle este un preparat simplu de paste care combină paste spätzle cu un amestec cremos de brân...
Kartoffelsalat
Kartoffelsalat este o salată tradițională germană de cartofi, provenită din regiunea Swabia din sudu...
Ammerländer Schinken
Aceasta este o șuncă afumată sau uscată din regiunea Ammerland din Saxonia Inferioară. Pentru a preg...
Ammerländer Dielenrauchschinken
Această șuncă este produsă în mod tradițional în regiunea Ammerland din Saxonia Inferioară. Este ușo...
Allgäuer Sennalpkäse
Această brânză fermă provine din regiunea Allgäu din Bavaria, Germania. Această brânză alpină este f...
Allgäuer Emmentaler
Brânza Emmentaler provine din Valea Emmental elvețiană din cantonul Berna. Inițial, această „rege al...
Weißlacker
Cunoscută și sub denumirea de „brânză de bere”, această brânză de vaci picant, sărat, semi-moale, es...
Allgäuer Bergkäse
Brânza de munte Allgäu este făcută cu lapte de vacă crud, fără siloz și netratat, de la fabricile de...
Cambozola
Cambozola este o brânză neobișnuită germană cu triplă cremă, făcută din lapte de vacă. Brânza este p...
Aischgründer Karpfen
Preparat în mod tradițional în Postul Mare ca înlocuitor al cărnii, crapul oglindă Aischgründer este...
Abensberger Spargel
De la începutul lunii mai până la solstițiul de vară, sezonul sparanghelului din Abensberg atrage mi...