Atlas retete
Kirschwasser
Acest brandy de fructe limpede, incolor, este dublu distilat din piureul de cireșe fermentat. Deoare...
Fränkischer Grünkern
Spelta franconiană este cultivată în partea de nord-est a regiunii germane Baden-Württemberg de mai ...
Schwäbische Spätzle
Cunoscut și sub denumirea de „mâncare națională șvabă”, acest produs de paste pe bază de ou este făc...
Spargel aus Franken
Acest soi de sparanghel din Franconia diferă de alte soiuri de sparanghel prin fibrele sale deosebit...
Hirtenkäse
Hirtenkäse este o brânză germană din lapte de vacă produsă în regiunea Allgäu. Această brânză tare d...
Weideochse vom Limpurger Rind
Vitele Limpurger, cunoscute și sub numele de „Vită Leintäler”, este cea mai veche rasă de vite din r...
Kartoffelsuppe
Kartoffelsuppe este o supă populară germană făcută cu cartofi ca ingredient cheie. Supa este de obic...
Ofenschlupfer
Această budincă tradițională de pâine provine din Swabia și este făcută cu bucăți de pâine veche și ...
Wibele
Wibele este un produs de patiserie mic și dulce, obținut prin combinarea făinii, zahărului pudră, al...
Dinnete
Dinnete este un preparat tradițional german originar din Baden-Württemberg. Acest fel de mâncare ase...
Linsen mit Spätzle
Una dintre capse din bucătăria tradițională șvăbească, Linsen mit Spätzle combină o tocană de gros s...
Käsespätzle
Käsespätzle este un preparat simplu de paste care combină paste spätzle cu un amestec cremos de brân...