Atlas retete
Quarkbällchen
Quarkbällchen, adică bile de cuarc, este o gustare tradițională germană care este de obicei făcută p...
Bayerische Breze
Acest covrig tradițional bavarez are forma pentru a simboliza două brațe îndoite pentru rugăciune și...
Semmelschmarrn
Semmelschmarrn este o budincă de pâine dulce și untoasă și un desert tradițional bavarez. Pregătirea...
Rahmschwammerl
Rahmschwammerl este un fel de mâncare tradițional bavarez realizat dintr-o combinație de ciuperci, s...
Pichelsteiner
Pichelsteiner este o tocană groasă germană făcută cu mai multe feluri de carne și legume. Carnea de ...
Steckerlfisch
Steckerlfisch (de la steckerl , adică un stâlp mic sau un bățîn bavarez) este o specialitate de bază...
Bayerischer Wurstsalat
Bayerischer Wurstsalat este o salată tradițională germană originară din Bavaria. Este făcut cu cârna...
Rumfordsche Suppe
Rumfordsche suppe sau supa Rumford este o supă tradițională germană originară din Munchen și Bavaria...
Flädlesuppe
Flädlesuppe este o supă tradițională șvabă care constă dintr-un bulion bogat cu fâșii subțiri de clă...
Rauchbier
Rauchbier este un stil de bere german care este asociat cu Franconia și orașul Bamberg. Tradus prin ...
Kirschwasser
Acest brandy de fructe limpede, incolor, este dublu distilat din piureul de cireșe fermentat. Deoare...
Fränkischer Grünkern
Spelta franconiană este cultivată în partea de nord-est a regiunii germane Baden-Württemberg de mai ...