Atlas retete
Pomme de terre de Noirmoutier
Pomme de terre de Noirmoutier sunt cartofi francezi care provin din municipalitățile din departament...
Le Bonnotte
Le Bonnotte este cel mai scump cartof din lume, cultivat pe Île de Noirmoutier, o insulă din Golful ...
Porc de Vendée
Porc de Vendée este carne de porc matură (cel puțin 182 de zile în ziua sacrificării) care este cres...
Gâche Vendéenne
Gâche vendéenne este un produs de patiserie care trebuie să aibă o formă ovală, cu o crustă fină aur...
Brioche Vendéenne
Brioche Vendéenne este o brioșă împletită franceză. Impletiturile de pe varf se numesc bare in franc...
Préfou
Préfou este o specialitate franceză originară din regiunea Vendée. Mâncarea este în esență pâine cu ...
Muscat de Beaumes de Venise
Muscat de Beaumes de Venise este o denumire franceza pentru vinuri de desert. Regiunea este situată ...
Vacqueyras
Vacqueyras este o denumire franceză situată în Rhône. Deși în Vacqueyras se produc vinuri albe și o ...
Côtes du Ventoux Rouge
Vinurile roșii din denumirea Ventoux se bazează în principal pe struguri Grenache, Carignan, Cinsaul...
Châteauneuf-du-Pape
Châteauneuf-du-Papeeste cea mai mare și cea mai importantă denumire din partea de sud a Văii Ronului...
Muscat du Ventoux
Muscat du Ventoux este un struguri de masă din soiul Muscat de Hambourg cu un parfum intens și delic...
Cerise des coteaux du Ventoux
Cerise des coteaux du Ventoux este un cireș de masă roșu francez, originar de la poalele Mont Ventou...