Atlas retete
Muscat du Ventoux
Muscat du Ventoux este un struguri de masă din soiul Muscat de Hambourg cu un parfum intens și delic...
Cerise des coteaux du Ventoux
Cerise des coteaux du Ventoux este un cireș de masă roșu francez, originar de la poalele Mont Ventou...
Suisse de Valence
Suisse de Valence este un fursec tradițional francez care are forma unui bărbat. Designul său (și nu...
Boursault
Boursault este o brânză franțuzească cu cremă triplă, moale, maturată. Este făcut din lapte de vacă ...
Andouillette
Andouillette este un cârnați de specialitate franceză făcut cu carne și intestine de porc, ceapă, vi...
Poires tape
Poires tapées este o metodă tradițională franceză de uscare a perelor, originară din Tours. Perele s...
Brossauthym
Brossauthym este o brânză franceză originară din Tours. Brânza este făcută cu lapte crud de oaie și ...
Rillettes de Tours
Rillettes de Tours este o tartine facuta din carne de porc care a fost gatita incet intr-o oala cu g...
Gratte-Paille
Gratte-Paille este o brânză cu cremă triplă franceză produsă în Tournan-en-Brie. Brânza este făcută ...
Aubisque Pyrénées
Aubisque Pyrénées este o brânză tradițională franceză, originară din Toulouse. Brânza este făcută di...
Saucisse de Toulouse
Acest cârnați tradițional de Toulouse constă din carne de porc tocată grosier, singurele alte adaosu...
Byrrh
Byrrh este un vin aromatizat care a fost creat pentru prima dată în 1866 de către frații Violet. Com...