Atlas retete
Saucisse de Toulouse
Acest cârnați tradițional de Toulouse constă din carne de porc tocată grosier, singurele alte adaosu...
Byrrh
Byrrh este un vin aromatizat care a fost creat pentru prima dată în 1866 de către frații Violet. Com...
Chasselas de Moissac
Chasselas de Moissac sunt struguri de masă albi cultivați și culesi manual, cu sâmburi aurii și pulp...
Jambon de Lacaune
Jambon de Lacaune este o șuncă uscată preparată din carne de porc în regiunea franceză Tarn, într-un...
Saucisson de Lacaune
Saucisson de Lacaune și s aucisse de Lacaune sunt produse din carne făcute din carne de porc și mist...
Bouyguette des Collines
Bouyguette des Collines este o brânză franceză care provine din Tarn. Brânza este făcută din lapte d...
Le fresinat
Le frésinat este un fel de mâncare tradițional de munte din Tarn în Franța. Mâncarea este făcută cu ...
Haricot Tarbais
Haricot Tarbais este fasole proaspătă, uscată sau procesată, produsă pe loturile a patru regiuni fra...
Soumaintrain
Soumantraineste o brânză moale de fermă făcută din lapte de vacă nepasteurizat în partea de nord a r...
Prés-salés de la baie de Somme
Prés-salés de la baie de Somme este carne proaspătă de la miei din Suffolk, Hampshire, Roussin , Ile...
Agneau de Sisteron
Agneau de Sisteron este carne proaspătă de la miei tineri care sunt sacrificați la vârsta cuprinsă î...
Le Lacandou
Le Lacandou este o brânză franceză originară din partea de nord a regiunii Aveyron. Este numit după ...