Atlas retete
Agneau de Sisteron
Agneau de Sisteron este carne proaspătă de la miei tineri care sunt sacrificați la vârsta cuprinsă î...
Le Lacandou
Le Lacandou este o brânză franceză originară din partea de nord a regiunii Aveyron. Este numit după ...
Rouille de Seiche
Acest fel de mâncare tradițional constă din bucăți de sepie stropite într-un sos aromat pe bază de r...
Selles-sur-Cher
Selles-sur-Cher este o brânză moale făcută din lapte de capră plin de grăsime, pudrată cu cenușă de ...
Fougerus
Fougerus este o brânză franceză produsă în regiunea Seine-et-Marne. Se face cu lapte crud de vacă de...
Brie Noir
Brie noir sau black brie este o brânză franceză cu o culoare închisă distinctă și o textură sfărâmic...
Jacquere
Jacquere este un soi de struguri francez care produce vinuri alpine strălucitoare și proaspete. Este...
Altesse
Altesse este un soi de struguri care este cultivat în principal în regiunea Savoie din estul Franței...
Roussette de Savoie
Roussette de Savoie este o denumire franceza pentru vinurile albe seci care sunt produse din soiul A...
Vin de Savoie blanc
Vin de Savoie , sau pur și simplu Savoie, este o denumire de vin situată în estul Franței. Aceasta e...
Crozets de Savoie
Crozets este un soi de paste tradiționale franceze, originar din Savoia. Aceste paste mici, plate, î...
Tome des Bauges
Tome des Bauges este o brânză semi-tare din lapte de vacă nepasteurizat, fie întreg, fie semi-degres...