Atlas retete
Saint-Bris
Saint-Bris este un nume francez situat în regiunea Auxerrois (Yonne) din Burgundia, care produce vin...
Irancy
Irancy este o denumire franceză situată în departamentul Yonne din Burgundia. Vinurile produse în zo...
Chablis
Chablis este numele regiunii viticole din nordul Burgundiei, dar este și numele unui vin alb care pr...
Dôme de Vézelay
Dôme de Vézelay este o brânză franceză care provine din zona Yonne din Bourgogne. Această brânză pro...
Gougère
Gougères sunt foitaje de patiserie mici, goale, făcute din aluat choux și brânză, cel mai frecvent r...
Vouvray
Această regiune viticolă franceză este situată în Valea Loarei (districtul Touraine) și este cunoscu...
Vosne-Romanée
Vosne-Romanée este un denumire francez care produce vinuri roșii renumite exclusiv din Pinot Noir. D...
Miel de Sapin des Vosges
Miel de Sapin des Vosges este miere obținută din miere colectată de albinele din brazi din regiunea ...
Chabichou du Poitou
Chabichou du Poitou este o brânză moale făcută din lapte de capră plin de grăsime, cu aspect caracte...
Vichyssoise
Această supă franțuzească groasă este făcută cu piure de praz, ceapă, cartofi, smântână și supă de p...
Pomme de terre de Noirmoutier
Pomme de terre de Noirmoutier sunt cartofi francezi care provin din municipalitățile din departament...
Le Bonnotte
Le Bonnotte este cel mai scump cartof din lume, cultivat pe Île de Noirmoutier, o insulă din Golful ...