Atlas retete
Boudin blanc de Rethel
Boudin blanc de Rethel este un cârnați de budincă albă, obținut din bucăți excelente de porc, grăsim...
Pain d'epices
Acest tort clasic francez cu miere este adesea descris ca o încrucișare între pâine și desert. Este ...
Biscuit rose de Reims
Biscuit rose de Reims sau biscuitul cu trandafiri este un desert tradițional francez care a fost pro...
Rambol
Rambol este o brânză franceză procesată care a fost inventată în anii 1960 la o cremă din Rambouille...
Niniches
Niniches sunt produse de cofetărie tradiționale și cu marcă comercială franceză, originare din Quibe...
Maury
Maury este o denumire franceză situată în Roussillon, care produce vin doux naturel - stiluri de vin...
Banyuls
Acest vin de desert fortificat este produs încă din secolul al XIII-lea în regiunea franceză Roussil...
Artichaut du Roussillon
Artichaut du Roussillon sunt anghinare produse în regiunea Pyrénées Orientales din Franța încă din s...
Bea du Roussillon
Béa du Roussillon este un cartof de primăvară timpuriu care este recoltat înainte de a fi pe deplin ...
Abricots Rouges du Roussillon
Cultivate pentru prima dată în secolul al XVII-lea în Versailles și mai târziu în secolul al XIX-lea...
Rosée des Pyrénées Catalanes
Rosée des Pyrénées Catalanes este carne de vițel albă obținută din rasele rezistente Pyrenean Brown,...
Irouléguy rouge
Acest mic nume francez este situat în țara bascilor franceze. Deși se produc și vinuri albe și roze,...