Atlas retete

Boudin blanc de Rethel

Boudin blanc de Rethel este un cârnați de budincă albă, obținut din bucăți excelente de porc, grăsim...

Pain d'epices

Acest tort clasic francez cu miere este adesea descris ca o încrucișare între pâine și desert. Este ...

Biscuit rose de Reims

Biscuit rose de Reims sau biscuitul cu trandafiri este un desert tradițional francez care a fost pro...

Rambol

Rambol este o brânză franceză procesată care a fost inventată în anii 1960 la o cremă din Rambouille...

Niniches

Niniches sunt produse de cofetărie tradiționale și cu marcă comercială franceză, originare din Quibe...

Maury

Maury este o denumire franceză situată în Roussillon, care produce vin doux naturel - stiluri de vin...

Banyuls

Acest vin de desert fortificat este produs încă din secolul al XIII-lea în regiunea franceză Roussil...

Artichaut du Roussillon

Artichaut du Roussillon sunt anghinare produse în regiunea Pyrénées Orientales din Franța încă din s...

Bea du Roussillon

Béa du Roussillon este un cartof de primăvară timpuriu care este recoltat înainte de a fi pe deplin ...

Abricots Rouges du Roussillon

Cultivate pentru prima dată în secolul al XVII-lea în Versailles și mai târziu în secolul al XIX-lea...

Rosée des Pyrénées Catalanes

Rosée des Pyrénées Catalanes este carne de vițel albă obținută din rasele rezistente Pyrenean Brown,...

Irouléguy rouge

Acest mic nume francez este situat în țara bascilor franceze. Deși se produc și vinuri albe și roze,...